miercuri, 24 mai 2017

Loc pentru post-it-uri... ne-am bucura să primim feedback-ul dvs. constructiv legat de proiectul „PRIETENII LECTURII”

IMPRESII DESPRE PROIECTUL PRIETENII LECTURII BECLEAN

          Ne onorează parteneriatul cu Colegiul Dvs. cu atât mai mult cu cât a început de la prima ediţie a proiectului.
            Apreciem profesionalismul Dvs., manifestat prin dorinţa de a derula o activitate complexă, care stimulează creativitatea într-o varietate de forme, dar şi comunicarea.
            Ne dorim, ca dascăli de Limba şi literatura română, ca elevii noştri să citească şi să-şi comunice gândurile şi emoţiile. Activităţile proiectului spulberă mitul despre elevii pasivi în faţa lecturii. Elevi şi dascăli, ne bucurăm de aprecierea unui juriu profesionist, de recunoaşterea valorii creaţiilor noastre, materializată în premii şi menţiuni, în însumarea lor în publicaţii care ne stau la îndemână ca material didactic.
            Excelent gândită este secţiunea dedicată cadrelor didactice deoarece favorizează un schimb de experienţe benefic în formarea profesională, asemenea simpozioanelor de comunicări ştiinţifice.
Exprimarea pornită de la realitate, îmbinată cu ficţiunea, în diverse forme de compuneri şi creaţii plastice constituie şi o formă noncanonică de stimulare a interesului pentru studiul Limbii şi literaturii române.
Admirăm tenacitatea cu care urmăriţi mentenanţa proiectului ajuns la ediţia a VI-a şi promovarea acestuia în CAEN, dar şi iniţierea şi derularea atâtor proiecte ale şcolii Dvs., în diferite domenii şi abordări.
Este interesantă originalitatea activităţilor prin care stimulaţi atât lectura, cât şi actul de creaţie, exprimare verbală în limba maternă şi în limbi moderne, dar şi alte tipuri de exprimare nonverbală.
Îmi veţi permite şi o sugestie – dezvoltarea proiectului prin includerea unei secţiuni de creaţie literară şi plastică dedicată cadrelor didactice.
Vă dorim succes, putere de muncă şi rezultate excelente la examenele naţionale pe care le vor susţine elevii Dvs.
La mulţi ani Colegiului Naţional „Petru Rareş” , Beclen!

Cu prietenie şi admiraţie,
Prof. Ojică Elena
Colegiul Naţional „Samuil Vulcan” Beiuş, Bihor
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu